Kako do nas

Drveni zid i tapeta - gro plan2

Google map lokacija: link

Automobilom
Dolazite li automobilom trebate se „uloviti“ na riječku obilaznicu koja je dio europske ceste E61 i izaći na izlazu Rujevica. Potom slijedite putokaze za centar i nakon 2 km slijedi vaše odredište s desne strane, parkiralište Bolnice KBC Rijeka. Predlažemo da se parkirate na 1. lotu desno i biti ćete vrlo blizu apartmana Matilda. Primijetiti ćete stepenice koje vode s parkirališta direktno ispred ulaza u kuću Podpinjol 41 gdje je Vaš apartman.
Vlakom
Dolazite li vlakom, željeznički kolodvor je udaljen od apartmana točno 1 km. Kada izađete s kolodvora morate preći veliku prometnicu (Zvonimirova ulica) i s desne strane vam se nalazi autobusna stanica. Prihvatljive su Vam linije 6, 7, 7a i 2a. Vozite se samo dvije stanice i izlazite na stanici Štranga. Preko pješačkog prijelaza koji se nalazi 20 m od stanice u smjeru iz kojeg ste stigli pređite na suprotnu stranu ceste i spustite se niz ulicu Podpinjol cca 50 m. S desne strane je ulaz u dvorište kuće Podpinjol 41 gdje je Vaš apartman.
Autobusom

Dolazite li autobusom, autobusni kolodvor je udaljen od apartmana 1.6 km. Kada izađete s kolodvora morate preći veliku prometnicu (Zvonimirova ulica, suprotno od mora i prema crkvi) i s desne strane Vam se nalazi autobusna stanica. Prihvatljive su Vam linije 6, 7, 7a i 2a. Vozite se samo četiri stanice i izlazite na stanici Štranga. Preko pješačkog prijelaza koji se nalazi 20 m od stanice u smjeru iz kojeg ste stigli pređite na suprotnu stranu ceste i spustite se niz ulicu Podpinjol 50 m. S desne strane je ulaz u dvorište kuće Podpinjol 41 gdje je Vaš apartman.

Kada s ceste uđete na terasu žute kuće Podpinjol 41 produžite uz kuću 10 m i ulaz je odmah iza ugla sa zapadne strane kuće.

Autobusne linije: link

Avionom

Aerodromi koji nas okružuju:

  • Aerodrom Krk 27 km, cca 26 min vožnje.
  • Aerodrom Pula 105 km cca 1,12 h vožnje.
  • Aerodrom Trst 108 km, cca 1,30 h vožnje.
  • Aerodrom Ljubljana 134 km, cca 1,44 h vožnje.
  • Aerodrom Zagreb 175 km, cca 1,57 h vožnje.
  • Aerodrom Venecija (Treviso) 214 km, cca 2,34 h vožnje.
  • Aerodrom Venecija (Marko Polo) 218 km, cca 2,30 h vožnje.